Ostvarujemo dugogodišnju saradnju saradnju sa kompanijama

Blum je 1952. godine u Austriji osnovao Julius Blum kao porodično preduzeće. Svoj razvojni put do internacionalnog proizvođača okova za nameštaj postigao je zahvaljujući kvalitetnim i inovativnim proizvodima.
Kako bi što preciznije identifikovali potrebe korisnika, deo godišnjeg prometa se ulaže u istraživanje i razvoj. U sklopu fabrike formirane su prostorije za obuku, laboratorijske kuhinje i prostorije za testiranje koje su rezultirale novim poboljšanim proizvodima i konceptima za planiranje skladišnog prostora u kuhinjama.
Danas sa svojih 8 fabrika u Austriji ali i u Americi i Brazilu predstavlja lidera na svetskom tržištu u proizvodnji okova za nameštaj. MADE IN AUSTRIA ogleda se u činjenici da sve svoje proizvode kao i mašinepotrebne za proces proizvodnje proizvede u Austriji.

Preko 38 godina EMUCA GROUP proizvodi, distribuira i prodaje širok spektar okova za nameštaj. Sa sedištem u Valensiji (Španija) i predstavništvima u Padovi (Italija), Chelmsford (Engleska), Nantes (Francuska) i Lisabon (Portugal) konstantno prati najnovije trendove i odgovara na zahteve svojih kupaca.
Sa 25000 m2 skladišta raspoređenih u dva logistička centra, razvijenom sektoru za istraživanje i razvoj uspela je da svoj asortiman prilagodi različitim tržištima, isprati najnovije trendove i u najkraćem roku stigne do krajnjih korisnika i odgovori njihovim zahtevima i potrebama. Sa više od 4000 klijenata u 50 zemalja širom sveta Emuca godišnje isporuči 115 000 pošiljki i do 2 600 000 kutija. Emuca je vodeća kompanija na tržištu okova za nameštaj u Španiji i Portugalu.

emuca

Inoxa je kompanija sa sedištem u srcu Italije, u regiji Marche, osnovana 1998. godine. Zahvaljujući najsavremenijoj tehnologijji, ekspertizi zaposlenih i saradnji sa najpoznatijim italijanskim proizvodjačima kuhinja kompanija je postigla brojne uspehe i priznanja kako na domaćem tako i na međunarodnom tržištu.
Sa svojim dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji žičanih elemenatasavršeno objedinjuje potrebu za maksimalnim iskorišćenjem prostora u kuhinji sa funkcionalnošću, praktičnošću, privlačnim izgledom i modernim dizajnom.
MADE IN ITALY – Inoxa je jedina kompanija u svom sektoru koja je dobila 100%-tni sertifikat MADE IN ITALY koji dokazuje da se čitav proizvodni ciklus odvija u Italiji. Kao društveno odgovorna firma veliku pažnju posvećuje očuvanju životne sredine i u procesu proizvodnje koristi materijale koji nisu štetni ni za ljude ni za okolinu.

Titus Group je globalni brend koji pruža globalna rešenja i prihvata svestranost svojih timova širom sveta. Uspešan dugogodišnji put od 1953. godine kao fabrike za proizvodnju metalnih predmeta do međunarodne kompanije koja se pozicionirala na tržištu kao jedna od najpoznatijih evropskih proizvođača okova za nameštaj ostvarila je zahvaljujući konstantnim poboljšanjima, inežnjerskoj ekspertizi i efikasnim uslugama. Najveći proizvodni i logistički centar je nekadašnja Lama Dekani pozicionirana u Sloveniji.
Od 2006. godine Lama je deo Titus Plus Group-a iz Engleske. Primenom višedecenijiskog iskustva i kompetencija postali su lider u proizvodnji šarki za nameštaj, spojnog okova i soft close sistema koji su našli primenu kako u industriji nameštaja tako i auto industriji, proizvodnji kuhinjskih aparata i medicinske opreme.

Lamello je Švajcarska kompanija koja je osnovana 1944. godine u Bazelu. Svetsku prepoznatljivost stekla je 1969. godine proizvodnjom drvenog tipl keksa i ručne mašine poznate kao kekserica.
Zahvaljujući kontinuiranom razvoju i mnogobrojnim informacijama, kompanija je vrlo brzo postala lider na tržištu u proizvodnji preciznih sistema za spajanje.
Lamello proizvodi predstavljaju idealna rešenja koja ubrzavaju i olakšavaju proces rada. Uspeh se zasniva pre svega na brzoj jednostavnoj primeni, stabilnim i visokokvalitetnim sistemima za spajanje ali i na minimalnom utrošku materijala.
Sa međunarodnom prodajnom mrežom koja se sastoji od 4 kompanije, distributerima u 50 zemalja i više od 400 prodajnih partnera širom sveta u stalnoj je vezi sa kupcima i zahvaljujući praktičnom znanju njihove ideje realizuje na najbolji mogući način.

Fischer GmbH je kompanija osnovana 1948 godine u Švarcvaldu (Nemačka) kao porodična kompanija. Zahvaljujući inovacijama, uspeli su da od zanatske radionice izrastu u respektabilnu internacionalnu kompaniju i jednog od lidera u segmentu fiksiranja u građevinarstvu.
Danas, Fischer kao renomirana grupa preduzeća osim udela u građevinskom fiksiranju, u svom sastavu ima razvijen biznis u segmentu auto industrije, igračaka, konsaltinga…
Trenutno posluju u 49 sopstvenih poslovnica širom sveta i izvoze robu u preko 100 zemalja. Širom sveta dnevno se roda preko 15.5 miliona tiplova.
Portfolio proizvoda sastoji se od oko 15.000 aktivnih artikala i pokriva sve segmente građevinarstva kroz profesionalna rešenja sa proizvodima koji su izrađeni od plastike, čelika ili materijala za fiksiranje pomoću hemijskih smesa. Osim rešenja za profesionalne korisnike i zahtevne aplikacije, Fischer je izuzetno fokusiran i na krajnje korisnike i rešenja za dnevnu upotrebu.
Proizvodi su u skladu sa Evropskim standardima, a za specifične aplikacije poseduju i potvrde o ispitivanju i usaglašenosti sa adekvatnim međunarodnim standardima i normama širom sveta.

Spax je osnovan 1823. godine u Nemačkoj kao prva kompanija koja je započela industrijsku proizvodnju vijaka, a 1967. godine počela je proizvodnja prvog univerzalnog vijka sa imenom i logom Spax. Od samog početka dizajniran je kao visokokvalitetan proizvod koji je distribuiran u ekskluzivnom i vrlo prepoznatljivom zelenom pakovanju.
Firma je 196 godina na istoj lokaciji, nikada se nije selila i ima samo jednu fabriku u Nemačkoj. Pouzdanost u kvalitetu proizvoda, logistici i lancu isporuke, stručnosti u radu zaposlenih su sinonimi za Spax.
Danas je jedan od vodećih brendova u Evropi i Americi. Zahvaljujući najrazvijenijom proizvodnom procesu u Spaxu se dnevno proizvede više od 50 miliona vijaka.
MADE IN GERMANY opravdava činjenica da su pored proizvoda i komponente od kojih se izrađuju i nabavljaju u Nemačkoj.

FOP je isnovao Osvaldo Canali 1964. godine kao porodični posao koji je kasnije postao korporativna kompanija nakon što su tri sina, Canali brothers, formalno bila uključena u posao. Danas je FOP visoko specijalizovana kompanija za dizajn, istraživanje i razvoj i proizvodnju komponenata za kuhinju i namešta, 100% proizvedeno u Italiji.
Danas Canali Group broji više od 90 zaposlenih, promet od 18 miliona eura i prisutan je u više od 53 zemlje širom sveta, snadbevajući svojim proizvodima najvažnije distributere i proizvođače na svetu. Misija je potpuno zadržavanje klijenata kroz visoke standarde kvaliteta proizvoda i usluga i razmenom ideja, dizajnerskim i projektnim konsultacijama, kreativnošću i rešenjima za kontinuirane inovacije sa ciljem postizanja stalnog zajedničkog rasta.
Canali Group predstavlja idealnog partnera za distributere i proizvođače u sektoru kuhinje i nameštaja nudeći kompletnu paletu proizvoda koji se izrađuju od različitih materijala kao što su plastika, aluminijum, gvožđe i čelik.

Preduzeće Digitel iz Gornjeg Milanovca posluje od 1996. godine i bavi se razvojem, proizvodnjom i prodajom strujnih i komunikacionih priključnih kutija za nameštaj uz poštovanje najviših svetskih standarda kvaliteta. Verujemo da pažljivo osmišljen dizajn proizvoda uz poštovanje principa modularnosti može odgovoriti na veoma širok spektar različitih realnih potreba i najzahtevnijih klijenata.
Omogućavamo veliki izbor vrsta i tipova električnih utičnica i komunikacionih konektora, ali sa druge strane u nastojanju da se prilagodimo savremenim materijalima nameštaja, takođe ne manju pažnju poklanjamo kako izboru boja tako i završnih obrada. O uspehu Digitela svedoče i učešća na poznatim međunarodnim sajmovima kao i reference kao što su NCR, Tetrapak, Microsoft, Coca-Cola, Merck, Telekom, SBB i mnoge druge.
Visok nivo kvaliteta je mera kojoj neprekidno teži kroz kontinuirano unapređenje performansi procesa i podizanja kriterijuma za ocenjivanje proizvoda i usluga. Pored toga što kontrolišemo svaku utičnicu pre isporuke, kao garancije kvaliteta možemo navesti i: ISO 9001 2015,  TUF, CE, GOST, AAA Kvalitet Niš.